Med bil

Her er nogle praktiske tips til at komme afslappet til Hamborg Lufthavn:

Når man ankommer med bil til Hamborg Lufthavn, behøver man ikke at få stress. Du kan undgå tidspres og hektik gennem et par simple råd – men vigtigst af alt er at beregne god tid, og enddog ekstra god tid.

  1. Når du har besluttet dig for, hvilken rute du vil køre, så kontroller i god tid, om der skulle være vejarbejder eller omkørsler.
  2. For at spare dig for tidsrøvende søgen i lufthavnen, kan du allerede hjemmefra booke en parkeringsplads hos NEUBAUER REJSER og køre direkte til parkeringshuset. Husk at det kan tage en halv time at komme fra parkeringshuset til lufthavnen.
  3. Kontroller de aktuelle trafikmeldinger inden du kører hjemmefra, om der skulle være uheld, omkørsler eller spærringer på ruten.
  4. Den aktuelle køretid til Hamborg Lufthavn kan du f. eks. finde under Google Maps.
  5. Evtl. ventetider og den terminal du skal flyve fra, kan du finde under Hamburg Airport.

Du kan finde evtl. problemer på ruten her:

Aktuel trafikinformation

Vejarbejder i Hamburg

Informationer om vejarbejde på A7/E45

Når du er ankommet til Hamborg Lufthavn, kan du under Hamburg Airport finde de faciliteter du har til rådighed, f. eks.:

  1. Udsigtsplatform/gæsteterrasse
  2. Gastronomiske tilbud
  3. Oversigt over butikker
  4. Oversigtskort

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, såsom leje af bil, bestilling af diverse forsikringer, lejebolig, transfer, bestilling af fly eller andre nødvendige ting i forbindelse med ferien.

Copyright: Michael Penner