Tips om rejsen

Den skønneste tid på året er for mange rejsetiden, derfor har vi lavet nogle vigtige tips til dig, så du kan starte fra Hamborg Lufthavn uden stress:

  1. Parkeringspladsen kan reserveres på forhånd. Når du har booket din rejse, bør du i god tid også booke en parkeringsplads, så du er sikker på at få en plads. Dette kan du selvfølgelig også gøre over NEUBAUER REJSER. Ved meget kortfristede bookinger er dette desværre ikke muligt.
  2. Du kan også benytte dig af alternative muligheder for at komme til lufthavnen, specielt i højsæsonen. Med S-toget S1 kommer du til lufthavnen på ca. 25 minutter fra Hovedbanegården. Med Taxi tager turen ca. 30 minutter. Hvis du bliver bragt eller hentet, er det muligt at parkere en kort tid ved afgangsterminalen. Ved start og slut af parkeringszonen kan der indløses parkeringsbilletter til maksimalt 60 minutter. Endbidere kan du komme til lufthavnen fra forskellige destinationer i Nordtyskland og Danmark.
  3. Da ferietid samtidig er rejsetid, skal du planlægge tid nok til at køre til lufthavnen samt regne med mere trafik så du har tid nok til check-in og sikkerhedskontrol.
  4. Hvis du i god tid tjekker din ruteplan på Google Maps, så kender du ruten og køretiden til lufthavnen. Og hvis nødvendigt, så start lidt tidligere.
  5. På grund af de mange vejarbejder i Nordtyskland, bør du planlægge tid nok. Hvis du skal køre ad motorvejen A7 fra Flensborg, kan du finde informationer om A7 her. Bilkøer omkring lufthavnen kan du finde ved at klikke på aktuelle meldinger.
  6. Du kan klikke på afgangstid for at kontrollere den aktuelle afgangstid samt hvilken terminal du skal flyve fra. Ventetiderne i sikkerhedskontrollen kan du se under Hamburg Airport.
  7. For at undgå problemer i sikkerhedskontrollen, kan du under flyer ”Was darf ins Gepäck” se, hvad der kan pakkes i håndbegegen og hvad der skal pakkes i den indcheckede bagage.
  8. Du letter turen gennem sikkerhedskontrollen ved kun at pakke det, der er nødvendigt i håndbagagen og holde den så lille som muligt.

Som en hjælp for dig når du skal pakke, har vi lavet en praktisk checkliste, som du

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, såsom leje af bil, bestilling af diverse forsikringer, lejebolig, transfer, bestilling af fly eller andre nødvendige ting i forbindelse med ferien.