Om os

Neubauer er et familieejet firma i tredje generation og som snart har eksisteret i 70 år. Firmaet er beliggende i Flensborg og sammen med Vagabund-Reisen og Globetrotter Reisen er Neubauer Reisen Nordtysklands største private busrejsearrangør.

Alle Neubauers busrejser afvikles med 4 og 5 stjernede turistbusser af mærket Mercedes og Kässbohrer og allerede ved firmaets 50-års jubilæum i 2003, fik man leveret Mercedes-bus nummer 100. I de nyopførte bygninger i Flensborgs Industriområde Peelwatt, har man nu samlet alle aktiviteterne såsom bushal med eget vaskeanlæg, kontor, afgangsterminal med launge såvel som eget rejsebureau ”Peelwatt” på et sted. Ud over egne produkter, formidler de professionelle medarbejdere hos ”Peelwatt” også rejser til hele verden i nært samarbejde med de største og mest seriøse tyske rejsearrangører.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste skud på stammen er den nye danske hjemmeside: www.neubauer-rejser.dk, hvor man henvender sig til det danske publikum, der ved at rejse ud fra Hamborg kan spare mange penge på sin rejse.

Familien Gröpper, der i dag står i spidsen for Neubauer Rejser og Neubauer Touristik.